Laboratorijska oprema in pohištvo​

Z dolgoletnimi izkušnjami se s pozornostjo posvetimo zahtevam in željam stranke. Ponujamo kvalitetne in optimizirane naprave in opremo z visoko ekološko varčnostjo, omogočamo pa tudi dodatna izobraževanja na področju mikrobioloških tehnik in metod.


Za vas bomo našli najhitrejšo, najbolj zanesljivo in finančno ugodno rešitev vaših izzivov.

Zasnovano na kemikalije odpornih površinah ter elementih, ki dovoljujejo premikanje po drsnikih in se ne dotikajo tal. Taka oprema omogoča preprosto čiščenje, optimizira delo ter poveča preciznost v laboratoriju.

S široko paleto laboratorijske opreme stranke popolnoma opremimo za samostojno laboratorijsko delo in mikrobiološke analize.

Poleg dobave naprav za naše naročnike izvajamo tudi izobraževanje o pravilni in varni uporabi naprav ter pravilnih laboratorijskih in mikrobioloških tehnikah za uspešno delo.

Za hitre in in-situ analize izvajamo tudi postavitve mobilnih laboratorijev.

Izjave strank

Emilia Clarke
dr. Uroš Novak
Vodja raziskovalne skupine na Kemijskem Inšitutu
Ekipa Microbium je zelo natančna in veliko pozornosti nameni k ohranjanju stika s strankami ter spremljanju uporabnih izkušenj. Strankam tudi svetujejo o najboljših rešitev, ki sledijo doseganju konkurenčnih ponudb laboratorijske opreme in storitev.
Tanja Medveš
Quality Assurance Manager, Ergopharma
Z Microbium odlično sodelujemo že več let. Znajo prisluhniti stranki, poiskati primerne rešitve in zagotoviti kvalitetno montažo laboratorijskega pohištva. Njihovo delo kaže na profesionalnost, ki ga je danes že težko najti.