// Področja
Zdravstvena panoga

Vodovodni sistemi

Kemična industrija

Farmacevtska industrija

Prehrambena industrija

Načini eliminacije

S pomočjo številnih tehnologij lahko iz vodovodov in proizvodnih procesov v podjetjih odstranjujemo mikroorganizme na okolju prijazen način.

 

UV TEHNOLOGIJA

OZON

KEMIČNA SREDSTVA

ULTRAZVOK

Bioremidiacija

Bioremediacija je metoda, ki temelji na naravnih procesih, pri katerih mikroorganizmi spremenijo onesnaževanje v tleh, podtalnici in sedimentih do neškodljivih končnih produktov.

Z bioremediacijo lahko izredno učinkovito odstranimo nečistoče na okolju prijazen način. V nekaterih primerih pa je to edina praktična rešitev.

Izjave strank

Emilia Clarke
Marko Fatur. dipl. inž. str (UN)
Direktor
"V delu vodovodnega omrežja se je v določenem obdobju pojavljalo povečano število nepatogenih bakterij. S klasičnimi vzorčnimi in analiznimi metodami nismo uspeli ugotoviti izvora. S pomočjo ekipe Microbium pa smo uspeli hitro identificirali vzrok in ga tudi odpravili, tako da lahko uporabnikom še naprej nudimo najboljšo kakovost pitne vode."
Dr. Peter Venturini, MBA
Član poslovodnega odbora, odgovoren za R&R, nabavo in segment smol
"Podjetje Microbium je za naše potrebe razvilo hitri tester za detekcijo bakterij v barvah na vodni osnovi in tako skrajšalo naš odzivni čas ob morebitnih mikrobnih kontaminacijah surovin ali končnih izdelkov iz nekaj dni na nekaj ur. Tako smo uspeli znižati stroške in izboljšati nadzor kakovosti."