Microbium | O Podjetju
93
page,page-id-93,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

O Podjetju

Na željo naročnika izdelamo postopek detekcije bakterij v specifičnih industrijskih vzorcih.

Microbium d.o.o. je mlado in razvojno naravnano podjetje, ki je dobro povezano z industrijo, s podpornimi okolji in z nacionalnimi ter z drugimi razvojnimi in analiznimi laboratoriji v Rusiji, na Danskem in v Sloveniji.

Delujemo v okviru Tehnološkega parka Ljubljana.

Podjetje je nastalo kot odziv na potrebe industrije, ki se srečuje s problematiko mikrobioloških kontaminacij. Takšnih, ki jih s klasičnimi mikrobiološkimi metodami ne zmorejo uspešno reševati. Zaradi vedno večjega povpraševanja po hitri analitiki, podjetje Microbium poskuša ponuditi optimalno rešitev za specifičen problem.

Naša Ekipa

Gregor Zupin

Direktor / Prodaja in R&R

Meta Pirš Podobnik

Vodja pisarne / Marketing, logistika in računovodstvo.
logo_ekp_sklad_za_regionalni_razvoj_slo_slogan
logo_ekp_sklad_za_regionalni_razvoj_eng_slogan

Operacija obsega razvoj in trženje Microbium testerjev za detekcijo prisotnosti mikrobov v tekočinah. Rešitev detektira mikrobe v eni uri, namesto v več dneh, kar pomeni velike prihranke za večje obrate v prehranski (pivovarne) in organski industriji (proizvodnja barv).

Višina subvencije: 42.000 EUR.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Kohezijskega sklada/Evropskega sklada za regionalni razvoj/Evropskega socialnega sklada oziroma v primeru dveh ali več skladov iz Evropskih strukturnih in investicijskih skladov.
www.eu-skladi.si